Simon’s Mill Model Unit

  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon
  • Simon

The Simon’s Mill model unit is a continuation of the modern farmhouse style we created in the Rec Building. Contemporary elements such as the fun art piece above the sofa and a modern bench were combined with the relaxed look of the sectional producing an approachable environment and lifestyle. Large scale patterns in both the wallpaper and window treatment fabric provide a dramatic design impact. An open feeling is experienced in the dining room with a round dining table, two narrow cabinets and contemporary mirrors above. Galvanized metal accessories with greenery adds life and energy to the space. Applying accent paint in a contemporary way with a geometric design gave fun and interest to the very small bathroom. Our goal for the master bedroom was to create a calm and relaxing environment. Custom window treatments were designed and installed wall to wall to balance the room and disguise an offset window. Throughout the model unit, a mix of metal and wood accents, organic and modern elements created the perfect balance for our modern farmhouse design.

Photographer: Wynne H Earle

Please leave a Comment